Kontakt oss

Har du spørsmål om maten eller bordbestilling ta kontakt med oss på epost. Vi kan også lage tilbud for større selskap (inntil 60 personer).

booking@frkschmidt.no

Her er noen menyalternativer:

Meny 1:

Forrett:

Kremet fiskesuppe

med grønnsaker hvit fisk og brød

Allergener: melk,gluten, – glutenfritt alternativ

Hovedrett:

Tradisjonell persetorsk

med ertepurre, gulrot, potet, smørsaus og rogn

Allergener: melk,,smør

Dessert:

Lun eplekake med krem og eplesirup

Allergener: hvete,egg,melk

Pris 749 kr

 

Meny 2:

Forrett:

Salat med ost og spekeskinke Ystepikene Bedaost med lokal spekeskinke, dressing og brød

Allergener: melk, gluten - glutenfritt alternativ

Hovedrett:

Bakt lysing Med bakte rotgrønnsaker, smørsaus og rogn

Allergener: melk,

Dessert:

Brownie med bringebærsaus

Allergener: egg,hvete

Pris 699 kr

 

Meny 3

Forrett:

Kremet blomkålsuppe med syltet blomkål, urteolje og brød

Allergener: melk,sulfitt

Hovedrett:

Ølmarinert svinekjake med bakt gulrot, potet, selleripurré og tyttebær

Allergener: melk

Dessert:

Lun eplekake med krem

Allergener: egg, hvete,melk

Pris 649 kr

 

Meny 4:

Forrett:

Ostetallerken. To norske oster med brød og tilbehør

Allergen: Gluten av hvete, melk

Hovedrett:

Vegetar skogsoppgryte med potet og rømme

Allergener: melk (er vegansk om servert uten rømme)

Dessert:

Sjokoladepudding med plommekompott

Allergener: melk

649,-

English:

Menu 1

Starter:
Creamy fish soup with vegetables, white fish, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available

Main Course:
Traditional "Persetorsk" (salt-cured and pressed cod) with pea purée, carrots, potatoes, butter sauce, and roe
Allergens: milk, butter

Dessert:
Warm apple cake with cream and apple sirup
Allergens: wheat, eggs, milk

Price: 749 NOK

Menu 2

Starter:
Salad with cheese and cured ham – Ystepikene Beda cheese with local cured ham, dressing, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available

Main Course:
Baked hake with roasted root vegetables, butter sauce, and roe
Allergens: milk

Dessert:
Brownie with raspberry sauce
Allergens: eggs, wheat

Price: 699 NOK

Menu 3

Starter:
Creamy cauliflower soup with pickled cauliflower, herb oil, and bread
Allergens: milk, sulfites

Main Course:
Beer-marinated pork cheek with baked carrots, potatoes, celeriac purée, and lingonberries
Allergens: milk

Dessert:
Warm apple cake with cream
Allergens: eggs, wheat, milk

Price: 649 NOK

Menu 4

Starter:
Cheese platter – Two Norwegian cheeses with bread and accompaniments
Allergens: Gluten, milk

Main course:
Vegetarian forest mushroom stew with potatoes and sour cream
Allergens: milk (are vegan if served without sour cream)

Dessert:
Chocolate pudding with wild berry sauce
Price: 649 NOK

Selskap

vi tar mot større og mindre grupper på julemat fra 1. november.

Reserver et bord via “book her”, eller send en mail til booking@frkschmidt.no

Book et bord